Misafir Misafir
| Konu: Aile Açmak Salı Kas. 11, 2008 7:15 pm | |
| - Kod:
-
[b][color=dimgray]Ad: Ailenin soyadı: Malikane/Ev/Köşk/Villa'nın özellikleri: Aile Geçmişi:[/color][/b] Bu şekilde başvuru yapın... |
|
James Dean Black Ksks Profesörü
Mesaj Sayısı : 6 Tarafınız : Ölüm Yiyen Patronusunuz : BasilisK RP Sevgiliniz : Aranıyor Yeteneğiniz : Yok Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Aile Açmak Salı Kas. 11, 2008 9:55 pm | |
| Ad: James Dean Black - Daniel Jacop Black (OrTaK AçıOruZ xD) Ailenin soyadı: Black Malikane/Ev/Köşk/Villa'nın özellikleri: Köşk Göl Kenarında ve Mezarın Tam Ortasında Bulunan Sislerin İçinde Karanlık Bir Köşktür... Aile Geçmişi:
BlaCk aiLesi çok kökLü bir aiLedir..KökLü oLduğu kadar kötü bir aiLedir de...AiLenin tüm üyeLeri kötüLük için savaşmış ve haLa da savaşmaktadır... Aile'nin Bütün Üyeleri Kim Olduğunu Bilirsin Sen'e Bağlıdır... Tüm aiLe fertLeri safkandır... Ailedeki Herkez Sadıktır... ve İhanet Edenler Acınmadan Aileden Atılmaktadır...(BuLanık ve ya meLezseniz hiç şansınızı denemeyin xD ) | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aile Açmak Çarş. Kas. 12, 2008 3:50 pm | |
| Tamam sakin olun burası kavga yeri değil. James sen aileni açabilirsin. |
|
Peter Thompson Karanlık Lord // Admin
Mesaj Sayısı : 4 RP Sevgiliniz : Lizzie Medusa Mosh Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Aile Açmak Çarş. Kas. 12, 2008 3:51 pm | |
| Diğer adminle ilgili bir iletişimsizlik oldu bu bir . 2.Si bu Nickin böyle olmasının sebebi bu sitenin uzun günlerdir kurulu olmasıdır.Black Ailesinin çoğu sitede kurucusu benim Rpyi bırakmıştım ancak geri döndüm..Dilersen sen kurucu ol yine ama ben de o aileden olacağım | |
|
Daniel Jacob Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : İzmir Lakap : Danny, Pessikopat, Serseri Bludger, Çapkın Prens xD vs... Asanız : yok Tarafınız : Kimseye hizmet etmem, o yüzden Zay xD Patronusunuz : Jaguar RP Sevgiliniz : Lisa'ya ihanet ettim gene yaa xD Yeteneğiniz : Ben bana yeterim yetenek şimdilik yok xD Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Aile Açmak Çarş. Kas. 12, 2008 3:59 pm | |
| Anlaştık James kurucu ben de aile alımlarına ortağım. James da kabul ederse kardeş olalım ve sen de alımlara ortak ol xD Neyse öhm, Toprak hanım kızmasın | |
|
Peter Thompson Karanlık Lord // Admin
Mesaj Sayısı : 4 RP Sevgiliniz : Lizzie Medusa Mosh Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Aile Açmak Çarş. Kas. 12, 2008 4:00 pm | |
| Zaten ben alımlara ortak mecbur olcam:D ben ekLiyorum çünkü =) neyse bırakalım sohbeti Eski Müdür'ün Pabucu dama atıldı yaşasın Yeni Müdire Lizze:D Bu arada ben yeni Aile kurucam =) | |
|
Misafir Misafir
| |
Eufemia Natalie Heaven Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 7 Nerden : Taksimden xD Lakap : Euf,Nata,Aish(ünlümün kısalltılışı) Asanız : almadıma am yaziim boş kalmasın:Beyaz Gözyaşları Tarafınız : ZAY Patronusunuz : Henüz yko ama alcam kesinlikle RP Sevgiliniz : WanteD^^ Yeteneğiniz : Yok henüz ama alcam Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Aile Açmak Cuma Kas. 14, 2008 5:08 pm | |
| Ad:Eufemia Natalie Heaven Ailenin soyadı:Heaven Malikane/Ev/Köşk/Villa'nın özellikleri:Önünde bir heykel vardır.Arkasında ise kocaman bir havuz.Çok özel olarak döşenmiş bir köşktür.Genel olarak rengi Kireç Beyazı gibidir.Kocaman bir köşktür.Evin balkon gibi bir yerinde(ön)küçük küçük aynı heykeller vardır. Aile Geçmişi:Çok soylu bir aile olan Heaven ailesi genelde safkan olmasına rağmen bikaç istisna olan melezlerde vardır.Bundan dolayı ailede Muggle'larda vardır.Eufemia da bir Melezdir.Slytherinlileri hiç sevmezler.Çünkü:Ailedeki Mugglelarla ''Bulanık'' diye dalga geçerler.İlk kez bu ailede bilinen en yaşlı kişi olandır.O da bir Muggle'dı ve bir Slytherinli onunla Bulanık diye dalga geçmişti.Tabi bu olay onun 12-13 yaşlarındayken gerçekleşmişti.Aile her zaman ZAY tarafında olmuştur.Ailede genelde Gryffindor ve Hufflepufflular vardır ama Ravenclaw çok nadir olsada çıkar.Ailede Profesörler,Sihir Bakanı(ki genelde Heavenlerden çıkar)ve Dükkan sahipleri çıkar.Ailede bir kez Müdür olan çıkmıştır. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aile Açmak Cuma Kas. 14, 2008 6:29 pm | |
| Tamam aileni açabilirsin... |
|