| Sohbet Yeri | |
|
+2Lisa Angel Caliente Amy Melanie Mosh 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Amy Melanie Mosh Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Sananeee Lakap : My immortal Asanız : Belli Deulll Tarafınız : Ölüm yiyen tabikiiii Patronusunuz : Belli Değğulll daha almadımmm RP Sevgiliniz : Aranıyor... Yeteneğiniz : Sonuca göre belli olucakkk Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Çarş. Kas. 12, 2008 9:54 pm | |
| selam ben Amy Lee (seda) Bursada oturuyorum.. yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum xD xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Lisa Angel Caliente İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 35 Nerden : Diğer siteden xD Lakap : tatlı cadı Asanız : yok Tarafınız : Karanlık Taraftan şaşmayan bir bünye xD~~ Patronusunuz : Çatalboynuzlu Geyik RP Sevgiliniz : ~Daniel Jacob Black~ Yeteneğiniz : Veela Kayıt tarihi : 09/08/08
| |
| |
Leia.G.Strong Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 6 Nerden : Öyle bir yerlerden işte,çıktım geldim,artık buralıyım... Lakap : Lei Asanız : --- Tarafınız : ÖY Patronusunuz : Tilki RP Sevgiliniz : --- Yeteneğiniz : --- Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Perş. Kas. 13, 2008 5:38 pm | |
| Öhöm bendeniz Selün... Tanışma konularında berbatımdır,zamanla kendiniz tanırsınız.. Seda Bursa'nın neresinden?? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Sananeee Lakap : My immortal Asanız : Belli Deulll Tarafınız : Ölüm yiyen tabikiiii Patronusunuz : Belli Değğulll daha almadımmm RP Sevgiliniz : Aranıyor... Yeteneğiniz : Sonuca göre belli olucakkk Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Perş. Kas. 13, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
Sharon Fleur D'Factor Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Nerden : Norweç Lakap : Sha Tarafınız : Death Eathers Kayıt tarihi : 08/08/08
| |
| |
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Perş. Kas. 13, 2008 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Daniel Jacob Black Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : İzmir Lakap : Danny, Pessikopat, Serseri Bludger, Çapkın Prens xD vs... Asanız : yok Tarafınız : Kimseye hizmet etmem, o yüzden Zay xD Patronusunuz : Jaguar RP Sevgiliniz : Lisa'ya ihanet ettim gene yaa xD Yeteneğiniz : Ben bana yeterim yetenek şimdilik yok xD Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Cuma Kas. 14, 2008 2:24 pm | |
| Ben Börkır (Berker) İzmir'denim işte ben de öyle tanıtmaya kalkarsam çok uzun sürer. O yüzden siz beni zamanla tanıyın. En önemli nokta!: Beni ciddiye almaya kalkmayın, hem size küserim hem de kafanız karışır her dakika küseriz xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Cuma Kas. 14, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Helen Duff
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Tarafınız : Zümrüdüanka Yoldaşlığı RP Sevgiliniz : James Sword Yeteneğiniz : Metamorphmaguslar Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: Sohbet Yeri Ptsi Haz. 15, 2009 12:05 pm | |
| | |
|
| |
| Sohbet Yeri | |
|